Aanmelden Seefie Spaarprogramma

Seefie cadeaushop tijdelijk niet bereikbaar
De Seefie cadeaushop werd verzorgd door de Kijkshop. Wellicht heeft u via de media al vernomen dat de Kijkshop het faillissement heeft aangevraagd. De cadeaushop is daarom tijdelijk niet bereikbaar.

Op dit moment hebben wij geen verdere informatie dan in de pers is verschenen. Via onze nieuwsbrief en deze pagina houden wij u op te hoogte van de ontwikkelingen.

Hieronder vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen:

Ik kan op dit moment niet inloggen in de Seefie cadeaushop?
Dat klopt. De Kijkshop is gesloten en daarom is de cadeaushop op dit moment niet bereikbaar.

Wat gebeurt er met mijn Seefie spaarpunten?
Uw spaarsaldo staat los van de Kijkshop omdat wij dit zelfstandig bijhouden. Wij weten precies hoeveel punten u heeft gespaard. Uw spaarsaldo gaat dus niet verloren!

Kan ik nog wel Seefies sparen?
Ja, omdat wij zelf uw spaarsaldo beheren, blijft u gewoon Seefies ontvangen op nieuwe bestellingen bij Nauta.

Werken jullie aan een oplossing?
Op dit moment is de toekomst van de Kijkshop nog onduidelijk. Inmiddels hebben enkele partijen zich gemeld voor een mogelijke doorstart. Het is afwachten of de cadeaushop hier ook onder valt.

Mocht de Kijkshop als partner van ons spaarprogramma verdwijnen, dan zullen wij op zoek gaan naar een andere mogelijkheid waar u uw gespaarde Seefies kunt verzilveren. Wij zullen u uiteraard hier dan over informeren.

Ik krijg de klantenservice van de Kijkshop niet te pakken, wat nu?
Door de sluiting is de klantenservice van de Kijkshop niet bereikbaar. Bij lopende bestellingen raden wij u aan een e-mail te sturen naar orderdesk@kijkshop.nl met ons e-mailadres seefie@nauta.com in de CC. Voorzie deze e-mail zo mogelijk van bewijs zoals een orderbevestiging, pakbon of andere correspondentie van de Kijkshop.

Kan ik mijn Seefies inwisselen voor geld?
Dat is niet mogelijk, spaarpunten zijn volgens de spelregels van ons spaarprogramma niet inwisselbaar voor contant geld.

Kan ik met mijn Seefies gebruiken bij andere winkels?
Nee, u kunt met uw gespaarde Seefies niet terecht bij andere (online) winkels. Uw Seefie spaarsaldo gaat niet verloren en tegelijkertijd blijft u nieuwe Seefies sparen wanneer u bestellingen bij ons plaatst.

Ik heb een bestelling geplaatst in de Seefie cadeaushop. Wordt dit nog geleverd?
Dit kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Zelf verwachten wij dat uw bestelling niet meer wordt geleverd. Bij lopende bestellingen raden wij u aan een e-mail te sturen naar orderdesk@kijkshop.nl met ons e-mailadres seefie@nauta.com in de CC. Voorzie deze e-mail zo mogelijk van bewijs zoals een orderbevestiging, pakbon of andere correspondentie van de Kijkshop.

Wanneer definitief blijkt dat uw bestelling niet geleverd wordt, zullen wij na verificatie de Seefies compenseren.

Ik heb een product besteld bij de Kijkshop, maar deze is defect. Waar kan ik terecht voor garantie en reparatie?
Over het algemeen heeft u recht op twee jaar garantie. Normaalgesproken kunt u voor garantie terecht bij de winkel waar u het product heeft gekocht, in dit geval de Kijkshop. Aangezien de Kijkshop op dit moment is gesloten, adviseren wij u om contact op te nemen met de oorspronkelijke fabrikant.

Heeft u verder nog vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar seefie@nauta.com.

Hier kunt u zich aanmelden voor het Seefie Spaarprogramma.
Let op! Dit spaarprogramma is exclusief voor Nauta-dealers. Wilt u zich registreren als Nauta-dealer? Ga dan naar het registratieformulier voor dealers.
 
*
Contactpersoon
*
*
*
*
Adresgegevens
*
*
*
*
 
Logingegevens
Let op! Spaties of speciale tekens zoals , . @ # ! é á, in uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn niet toegestaan.
*
*
*

Door u aan te melden voor het Seefie spaarprogramma, meldt u zich tevens aan voor de Seefie nieuwsbrief.