1-2-3 inbraakcheck

“Internetcheck biedt kansen uw omzet te verhogen”

In Nederland bestaat een enorme behoefte om iets te doen aan de beveiliging van onze woningen. 70 procent van alle woningen in Nederland is niet of nauwelijks beveiligd. Inbrekers hebben gemiddeld amper 30 seconden nodig om een woning binnen te dringen. Deze cijfers bieden beveiligingsspecialisten grote ‘commerciële’ mogelijkheden. Nauta BV, specialist in beveiliging, ijzerwaren en hang- en sluitwerk, ontwikkelde de 1.2.3.Inbraakcheck, waar u als beveiligingsspecialist uw voordeel mee kunt doen en uw omzet aanzienlijk kunt verhogen.

Veiligheidstest

Via de op internet uit te voeren 1.2.3. Inbraakcheck biedt Nauta consumenten de mogelijkheid om te onderzoeken of hun woning voldoende is beveiligd. Deze eenvoudig uit te voeren check geeft precies aan waar zich de zwakke punten bevinden en wat ze kunnen doen om deze situatie te verbeteren. Met de uitslag van die test (de checklist) wordt de consument vervolgens verwezen naar de dichtstbijzijnde beveiligingsspecialist. En zo komt hij bij U in de winkel.

3 Meter presentatie

U kunt door de presentatiewand van de 1.2.3.Inbraakcheck de consument op eenvoudige manier de oplossing aanbieden. Daarmee bieden wij u de mogelijkheid uw omzet en de aanloop van klanten te stimuleren. De winkelpresentatie van de 1.2.3 Inbraakcheck is fris, modern en duidelijk herkenbaar. De uitstraling komt overeen met die van de internetsite. Veel ruimte vraagt de presentatie niet. De totale breedte bedraagt 3 meter en wordt door de medewerkers van Nauta ter plaatse opgebouwd en geïnstalleerd.

Internet

Bijzonder krachtig aan dit concept is de wisselwerking tussen internet en de verwijzing naar de winkels. Ook zal Nauta via de media en een marketinggerichte klantbenadering, de consument wijzen op de voordelen om deel te nemen aan de 1.2.3. Inbraakcheck en op die manier de veiligheid van zijn woningen aanzienlijk te verbeteren. De achterliggende boodschap van de 1.2.3. Inbraakcheck is, gebruik te maken van SKG-gekeurde producten die zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid en daarmee een groot deel van de risico’s op inbraak wegnemen. Cijfers wijzen uit dat wanneer een inbreker meer dan 3 minuten nodig heeft om een woning binnen te komen, hij dat risico niet snel zal nemen.

Informatie

Geïnteresseerde beveiligingsspecialisten, die ook mee willen profiteren van de het concept 1.2.3. Inbraakcheck, kunnen een afspraak maken door te bellen met Nauta BV.

U kunt verder informatie aanvragen bij uw vertegenwoordiger of bij Rob Brandt Email; r.brandt@nauta.com

De site kunt u vinden op: http://www.123inbraakcheck.nl/