Allereerste editie Nauta Winterfair druk bezocht!

Ruim 250 bezoekers hebben maandag 13 februari de Nauta Winterfair bezocht en daarmee is de allereerste editie van de Winterfair een groot succes! Belangstellenden van zo'n 160 verschillende bedrijven uit heel Nederland reisden af naar Barneveld om nieuwe kennis op te doen op het gebied van veiligheid en gingen na afloop vol nieuwe inspiratie naar huis!
 
Heel Nauta Barneveld stond in het teken van de Winterfair en werd speciaal voor deze dag omgetoverd tot een wintersportpaleis. Op de gehele locatie kon men op verschillende plekken productpresentaties en demonstraties volgen, waaronder het nieuwe Smart Living van Yale en het Hollands Design concept van Nemef. Ook slotenspecialist Kevin Pritchard vloog vanuit Engeland over om een workshop lock picking en remotes programmeren te geven.
 
Buiten stond de sfeervolle Big Tent trailer waar men onder het genot van een hapje en een drankje nog even met elkaar kon napraten. Zoals het bij een winters feestje hoort, werden er overheerlijke stamppotten, gl├╝hwein en hotdogs geserveerd.
 
Wij kunnen terugkijken op een zeer leuke en geslaagde dag! Wij willen iedereen dan ook bedanken voor hun komst!