Autosleutels kopiëren is nu nog gemakkelijker!

Het kopiëren van transpondersleutels wordt nu nog gemakkelijker met de revolutionaire Keyline 884 Decryptor Mini Transpondermachine KIT.
 
De Keyline 884 Decryptor Mini is verkrijgbaar tegen een zeer lage instapprijs en biedt daarmee een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding en is ook nog eens zeer eenvoudig te gebruiken. 
 
U kunt meteen met de machine aan de slag. De transponder werkt zonder aansluiting op het elektriciteitsnet en kent geen ingewikkelde installatieprogramma’s. U hoeft de transpondermachine alleen maar aan te sluiten op uw smartphone, tablet, laptop en desktop met internetverbinding en de juiste mobiele app of software te downloaden.

De ledlampjes en/of het scherm op de transpondermachine helpen u gemakkelijk door de verschillende stappen heen. Zo beschikt u binnen no-time over een nieuwe kwaliteitssleutel. Door zijn eenvoud is de transpondermachine overal te gebruiken en kan iedereen hem bedienen.

De nieuwe Keyline 884 Decryptor Mini is speciaal ontworpen en geproduceerd om de meest krachtige en veelzijdige autosleutels te kopiëren en is daarmee de perfecte oplossing voor sleutel professionals.

Welke sleutels kunt u kopiëren?

  • Kopiëren via TK Koppen
  • Ford afstandsbediening met Keyline RFD100 Technologie
  • Keyless Kits en Universele Kit
  • Alle Vaste Code Transponders, Texas® Crypto en Philips® Crypto
  • Diverse Megamos® Crypto (KIA, Chevrolet-Daewoo, Pontiac en VAG) via TKM (Starter Kit - afzonderlijk verkrijgbaar)

Klik hier voor een overzicht van alle specificaties.

De Keyline 884 Decryptor Mini Transpondermachine KIT is nu verkrijgbaar. U kunt hem nu hier bestellen!