Bekijk online de nieuwe inbraak- en brandwerende kluizencatalogus!

Na weken hard werken mogen we dan eindelijk onze nieuw inbraak- en brandwerende kluizencatalogus aan u presenteren. De nieuwe catalogus 2016-2017 zal binnenkort op uw deurmat vallen, maar is nu hier al online te bekijken!

Wellicht valt het u direct op dat de catalogus dit jaar in een geheel nieuw jasje is gestoken. De catalogus is groter van formaat, telt bijna 100 pagina‚Äôs en heeft een nieuwe frisse lay-out gekregen. 

Ook is er de afgelopen weken hard gewerkt aan de samenstelling van de catalogus. Omdat bij aanschaf van een kluis de gecertificeerde inbraakwerendheid een belangrijke keuzefactor is, zijn de kluizen in deze catalogus oplopend gerangschikt van lichte naar zware inbraakwerendheid op basis van normeringen zoals EN 14450 en EN 1143-1. Binnen deze indeling zijn de kluizen tevens gerangschikt naar mate van gecertificeerde brandwerendheid op basis van normeringen zoals EN 15659 en EN 1047-1. Bovendien vindt u in de catalogus ook een kluizenwijzer en een handige index waarmee het vinden van de juiste kluis nog gemakkelijker wordt. 


Wanneer u de catalogus bekijkt, ontdekt u een aantal nieuwe producten in ons assortiment. Zo introduceren we in 2016 de modulaire kluisruimtes van Flexofin en een geheel nieuw en betaalbaar sleutelmanagementsysteem, namelijk KeyCop sleutelbeheer. Daarnaast merken we dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan maatwerkoplossingen. Onze enthousiaste productontwikkelaars hebben in de afgelopen jaren dan ook al vele mooie producten mogen ontwerpen. Een aantal voorbeelden uit ons maatwerkprogramma vindt u op onze speciale maatwerkpagina.  

Bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk dan hier de nieuwe dealercatalogus online!De nieuwe catalogus is ook te downloaden als pdf. Klik hier.