Eerste Nauta workshops 2016 goed bezocht

Maandag 1 februari reisden zo'n 30 dealers af naar Barneveld om daar de eerste Nauta workshops van dit jaar te volgen. Onze professionals waren deze dag aanwezig om hun kennis te delen door middel van verschillende workshops en stonden na afloop klaar om vragen te beantwoorden.  

In totaal werden er drie workshops gegeven. De ochtend werd afgetrapt met de workshop 'PKVW in de praktijk', waarin men werd geïnformeerd over de huidige PKVW regelgeving en producten. Uiteraard ontving men ook advies over het gebruik van onze producten binnen de PKVW richtlijnen. Daarna gingen de bezoekers zelf aan de slag tijdens de workshop 'cilinders uitvullen en sluitplannen'. Na een korte middagpauze sloten we de dag af met de workshop 'Elektronische cilinders en sloten', waarin onder meer onze producten van Ansa-e en Iseo aan bod kwamen.

Na afloop van de workshops was er nog ruimte om even door de verschillende showrooms heen te lopen en om vragen te stellen.

We kunnen terug kijken op een succesvolle eerste dag. Wilt u ook graag één van onze workshops volgen? Meld u zich dan snel aan voor één van de volgende data.
 
 
 
  

Workshops voorjaar 2016

Maandag 7 maart 2016 (= VOL!)
Maandag 21 maart 2016 (= VOL!)
Maandag 11 april 2016 (= VOL!)
Maandag 25 april 2016 (=VOL!)

Let op extra workshop datum: dinsdag 31 mei 2016! Nog plaatsen beschikbaar!