In Memoriam: Wim van der Werf

Barneveld, 10 december 2010

Met een groot gevoel van onmacht en met veel verdriet moeten wij u helaas informeren dat onze vertegenwoordiger Wim van der Werf, in de nacht van 8 en 9 december, overleden is aan de gevolgen van kanker. Wim is thuis overleden en mocht maar 59 jaar worden.

Wim is deze zomer het gevecht aangegaan en hij heeft er alles aan gedaan om het maximale eruit te halen. Wij hadden hem graag nog zoveel meer tijd gegund, maar de behandelingen die Wim ondergaan heeft, hebben hem niet die verlenging gegeven die hij zichzelf als doel had gesteld.

Wim heeft 36 jaar bij ons gewerkt en heeft in die tijd enorm bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. Wij verliezen in hem in de eerste plaats een hele fijne, loyale en zeer toegewijde collega. Een man van het eerste uur met hart voor de zaak en zijn klanten. Een belangrijke steunpilaar en sleutelfiguur is er niet meer, wij zullen hem ontzettend missen.

Wij hebben groot respect voor de wijze waarop Wim en zijn gezin vochten tegen zijn ziekte.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Ria, zijn zonen Jeroen en Sander, schoondochters Ciska en Desirée en zijn kleinzonen Tom en Bas.
 
Directie en medewerkers Nauta Barneveld