Klant bij Nauta

Verzending
Voor de levering van pakketten en pallets maakt Nauta onder meer gebruik van de vervoerders TransMission en Beekman Transport. Op de dag van verzending krijgt u bericht dat de zending is aangeboden aan de vervoerder. Een aantal vervoerders informeert u op de dag van aflevering over het tijdvak waarbinnen geleverd wordt.

Plaatsing en verankering kluizen
Bij onze standaard levering van kluizen en kasten wordt uw bestelling achter de eerste toegangsdeur afgeleverd (zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres). Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken bieden we ook een full service levering aan in samenwerking met Rollema Transport. De kluis wordt op de juiste locatie geplaatst, zowel mogelijk op de begane grond als eerste of tweede verdieping en wordt vakkundig verankerd.

Kijk hier voor meer informatie.

Het is van belang om te weten of Rollema Transport daadwerkelijk de kluis op zijn plek kan krijgen en of er tijdens de plaatsing obstakels in het gebouw zijn. Om dit in te kunnen schatten, vragen we u om het ‘inhuisformulier’ in te vullen.

Nadat u het formulier volledig heeft ingevuld, kunt u het direct naar ons toesturen per mail of per fax. Mocht de situatie niet duidelijk zijn of twijfelt u of het plaatsen en verankeren wel mogelijk is, dan biedt telefonisch contact met Rollema snel zekerheid. U bespreekt de specifieke situatie en het type kast, waarna Rollema zal aangeven wat de mogelijkheden en de hieraan verbonden kosten zijn. Bovendien is het ook mogelijk dat een werkvoorbereider van Rollema een bezoek plant om de situatie te bekijken

Bestelgemak
Steeds meer klanten maken gebruik van de mogelijkheid om elektronisch te bestellen via onze website of EDI. Daarnaast blijft het natuurlijk mogelijk om orders te plaatsen via uw rayonmanager, telefoon, e-mail of fax. Als u gebruik maakt van een kassasysteem van een inkooporganisatie, is het vaak ook mogelijk elektronisch bij Nauta te bestellen.

Bestellen via leespen
Bestellen via een leespen biedt veel voordelen. U bepaalt namelijk zelf het moment waarop u de bestelling plaatst en daarbij is de foutkans minimaal. Bovendien worden elektronische orders sneller verwerkt en klaargemaakt voor verzending.

Indien u beschikt over de juiste apparatuur om orders elektronisch bij ons aan te bieden, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. U ontvangt van ons een informatiebrief met alle instellingen die nodig zijn om uw leespen correct in te stellen.

 

 

Bent u geïnteresseerd en heeft u nog geen ervaring met elektronisch bestellen? Vraag uw rayonmanager of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Afhaalbalie
In ons pand bevindt zich een afhaalbalie. Bij spoed kunt u ter plaatse bestelde goederen in ontvangst nemen. Om te voorkomen dat u een lange tijd moet wachten, hebben wij de volgende richtlijn voor balieorders opgesteld.

 

  • U kunt uw order via onze website of via e-mail, telefoon of fax doorgeven aan onze afdeling verkoop binnendienst.
  • Vermeld daarbij duidelijk dat het gaat om een order die u later die dag op wilt komen halen. Wij zorgen ervoor dat deze order twee uur later voor u klaar staat.

 

 

Op deze wijze hoeft u niet meer aan onze afhaalbalie te wachten. Indien u toch onverhoopt uw order pas bij de balie aan ons opgeeft, houdt er dan rekening mee dat de wachttijd aan de balie kan oplopen.

 

Onze afhaalbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Automatische incasso
De dagen zijn te kort, is een veel gehoorde kreet, want de ondernemer is actief en investeert veel tijd in de organisatie van het bedrijf. Inkoop, acquisitie en verkoop zijn dagelijkse kost, maar ook de administratie moet up-to-date zijn. Op tijd factureren en betalen, zijn belangrijke voorwaarden voor de continuïteit van uw organisatie. Wij maken het u graag gemakkelijk en bieden u daarom de mogelijkheid om onze facturen automatisch te laten incasseren.

De automatische incasso is een efficiënte en kostenbesparende methode van betalen voor u en voor ons. Wanneer wij binnen 8 dagen mogen incasseren ontvangt u daarom 2% betalingskorting. Uiteraard is het ook mogelijk om een termijn van 30 dagen na factuurdatum af te spreken. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer een bedrag volgens u onterecht is geïncasseerd. Wanneer deze situatie zich voordoet, kunt u de bank telefonisch opdracht geven het bedrag weer terug te boeken naar uw eigen rekening.

 

U kunt zich aanmelden voor de automatische incasso met het formulier ‘doorlopende machtiging’. U kunt dit formulier aanvragen bij onze administratie (administratie@nauta.com of telefoon 0342-455076). Wanneer u vragen heeft, kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze administratieve afdeling.

 

Retourneren
Wilt u een product retourneren? Vul ons retouraanvraagformulier in en uw aanvraag wordt binnen 2 werkdagen beoordeeld. Kijk hier voor het retourenformulier en de voorwaarden.