Kom ook naar 'Heel Holland Veilig' op maandag 24 juni!

Komt u naar Heel Holland Veilig?

Met welke producten en oplossingen gaat u uw klanten een veilig gevoel geven in 2019 en daarna? Het antwoord op deze vraag krijgt u op maandag 24 juni tijdens ‘Heel Holland Veilig’.

Een inspirerende dag met volop aandacht voor onze nieuwste producten en winkelconcepten. Met interessante demonstraties van onder andere Veilig, Keyline, Filex, Milwaukee en Secu, diverse sprekers en spectaculaire dagaanbiedingen.

U en uw collega’s zijn deze dag van harte uitgenodigd op onze locatie in Barneveld. Eet u ook een hapje met ons mee?

MELD U HIER GRATIS AAN!

Wat kunt u zoal verwachten tijdens
'Heel Holland Veilig'?
Nieuw: NAUTA.COM!
U krijgt vandaag als eerste een preview van onze compleet vernieuwde webshop! Een nieuwe omgeving voorzien van verbeterde productinformatie, navigatiestructuur en zoekfunctionaliteit en persoonlijke prijzen, voorraden, levertijden en een eigen klantenportaal. Graag laten we u deze dag zien welke voordelen onze nieuwe webshop biedt en helpen onze collega’s u graag op weg binnen onze nieuwe website.
Nieuw: Keyline STAK software
Onze leverancier Keyline geeft tijdens 'Heel Holland Veilig' een live demonstratie van hun nieuwste oplossing op het gebied van autosleutels/afstandsbedieningen programmeren: STAK diagnostic. Een oplossing die u koppelt aan de OBD-poort van uw auto. Ook presenteert Keyline een nieuwe universele afstandsbediening voor alle automerken en hun nieuwste computergestuurde sleutelmachine: de Gymkana 994.
Heel Holland "Veilig"
Ons Veilig concept is vernieuwd en u krijgt tijdens 'Heel Holland Veilig' de eerste preview! Het gehele schappenplan is verder geoptimaliseerd voor de consumentenmarkt met onder meer verbeterde productinformatie en overzichtelijke pictogrammen op de verpakking en nieuwe producten binnen het Veilig assortiment.
GASTSPREKERS

Social Media als marketinginstrument

Speciaal voor Heel Holland Veilig hebben we een aantal gastsprekers uitgenodigd, waaronder marketingspecialist Jules Sohier (Anglers.nl). Hij heeft al vele grote en kleine bedrijven geholpen met het klantgericht inzetten van marketing en de verkoop van producten middels slimme (online) technieken. In deze korte workshop krijgt u enkele handvaten en tips over hoe u de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunt vergroten.

Start presentatie (30 minuten):
16.00 uur en 18.30 uur (zaal, boven)
Maak kennis met BeeSecure
Waar u ook bent, altijd en overal toegang tot de beveiliging van uw huis of kantoor met de slimme veiligheidsproducten van BeeSecure. Middels de BeeSecure app en Hub installeert u veilig en snel uw eigen veiligheidssysteem met de keuze uit diverse bewegingssensoren. Ervaar zelf de eenvoud van dit beveiligingssysteem tijdens Heel Holland Veilig! 
Sluitsystemen en elektromechanisch toegangsbeheer
Hoe maakt u zelf eenvoudig een sluitplan? Onze sleutelspecialisten vertellen u graag meer over het opstellen van sluitsystemen en het uitvullen van cilinders. Liever geen sleutels meer in beheer? Ga voor elektromechanisch beslag van ISEO en gebruik uw smartphone (ARGO of VEGA app) voor het bedienen van uw deuren.
Kijkje achter de schermen bij fabrikant S2
Hoe speel je succesvol in op de behoefte van de markt? Hang- en Sluitwerk specialist Themans geeft een exclusief kijkje achter de schermen van de afdeling productontwikkeling. Daarbij presenteren ze onder meer hun nieuwste oplossingen; de S² Ultimaxx en haar nieuwste programma insteeksloten.
GASTSPREKERS

Inbraakpreventie in de praktijk

Buurtpreventiecoördinator René Oosterom van Buurtpreventie-platform Veilig Veller in Barneveld vertelt over de succesvolle samenwerking met een regionale Doe-Het-Zelf zaak. Zij haalden in december 2018 de regionale kranten middels een collectieve actie waarin bewoners van een nieuwbouwwijk werden voorzien van nieuw verstelbaar kerntrekbeslag. Een mooi voorbeeld uit de praktijk over hoe je als regionaal bedrijf slim kunt inspelen op inbraakpreventie en de behoefte van de klant en welke middelen je daarvoor kunt inzetten

Start presentatie (30 minuten):
Tijd: 17.45 uur uur en 20.00 uur (zaal, boven)
 
Nieuw! Filex assortiment
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het verder uitbouwen van ons gehele Filex concept. Aan het Filex assortiment is een diversiteit aan kluizen toegevoegd, waaronder sleutelkluizen, afstortkluizen, cashboxen, lockers en overige opbergmiddelen. U kunt het gehele Filex assortiment deze dag bekijken in onze showroom, inclusief consumentenverpakkingen!
 
Demonstratie Milwaukee
cilinders uitboren

Het juist uitboren van cilinders vraagt om specialistische kennis. Wanneer u met de juiste productkennis te werk gaat, voorkomt u dat u het complete cilinderslot beschadigd. In een korte demonstratie laten onze productspecialisten u zien hoe u met de Milwaukee freesmachine snel en eenvoudig cilinders uitboort. 
 
Inbraak- en brandwerende kluizen
In onze showroom kunt u ons actuele assortiment inbraak- en brandwerende kluizen bekijken, waaronder onze eigen merken Sistec en Salvus. Onze professionals leggen u daarbij graag het belang van gecertificeerde kluizen uit.
 
Altijd een veilig gevoel met de producten van Secu!
Naast slimme oplossingen om uw woning te beveiligen presenteert Secu deze dag ook het uitgebreide Secucare concept. Mariska Imanse van SecuProducts geeft onder meer een live demonstratie van het Secucare modulaire drempelhulp systeem. Een flexibele en veilige oplossing dat past in elke situatie.

DEMONSTRATIE

Spektakel met thermische lans
De Nederlandse kluiskraker Aage M, ook wel bekend als de meesterkraker, werd beroemd door zijn goed voorbereide berovingen. Dit deed hij met de legendarische thermische lans. Hoe hij te werk ging? Dat ziet u tijdens Heel Holland Veilig! Een spektakel dat u zeker niet mag missen.

Start demonstratie (20 minuten):
17.00 uur en 19.15 uur (buitenterrein)
 
MELD U HIER GRATIS AAN!