Megamos Crypto® sleutels klonen met de Keyline TKM Xtreme Kit!

Keyline is één van de meest vooraanstaande leveranciers van (blinde) sleutels en sleutelmachines ter wereld. Het is dan ook niet verrassend dat Keyline bekend staat om de ontwikkeling van baanbrekende producten die de manier waarop sloten- en sleutelmakers werken volledig veranderen.
 
Met de komst van 884 Decryptor Mini en 884 Decryptor Ultegra had Keyline al een primeur in handen: het enige systeem met de mogelijkheid om een aantal Megamos® Crypto ID48 sleutels te klonen.
 
Maar Keyline doet nu een stap verder en deze keer zijn we trots dat we u de TKM. Xtreme Kit mogen presenteren. 's Werelds eerste oplossing voor het kopiëren van alle Megamos® Crypto (ID48) transpondersleutels!
 

In slechts één update biedt de TKM. Xtreme Kit een complete en onbeperkte oplossing waardoor sleutelspecialisten, maar ook professionals uit de automotive branche, een unieke kans krijgen om hun bedrijf uit te breiden en hun klanten nog beter van dienst te zijn. U hoeft uw hoofd niet meer te breken over ingewikkelde diagnostische instrumenten, tokens, codes of vreemde dozen.
 
De TKM. Xtreme Kit is volledig geschikt voor gebruik met de 884 Decryptor Mini en ook de 884 Decryptor Ultegra. Daarnaast biedt Keyline speciale hoefijzers die perfect passen bij de TKM elektronische sleutelkoppen.
 
Welke voordelen biedt de TKM. Xtreme Kit nog meer?
  • Met de TKM. Xtreme Kit kunt u tot 95% van alle transpondersleutels (bijna 2000 automodellen) van auto's, vrachtwagens en motoren van de afgelopen 20 jaar klonen. 
  • Het klonen van een transpondersleutel kost slechts 5 tot 40 minuten (gemiddeld 10 tot 20 minuten). 
  • De TKM. Xtreme Kit is een eenmalige update om vrijwel alle Megamos Crypto sleutels te kunnen klonen. 
  • Het dupliceren van transpondersleutels is erg eenvoudig. U volgt simpelweg de stappen op het scherm van uw computer, tablet of smartphone. Hierdoor ook ideaal voor gebruik op locatie! 
  • De TKM. Xtreme Kit stelt u in staat uw omzet in transpondersleutels met 20 tot 30% te vergroten.

Bestel de Keyline TKM. Xtreme Kit nu in onze webwinkel