NIPW-actie: tot 31 mei extra véél voordeel op SecuStrip!

 
NIPW-actie: tot 31 mei extra véél voordeel op SecuStrip!
Even een deur open wrikken. Of een raam. Dat is nog steeds één van de populairste inbraakmethodes in Nederland. Gewoon met een simpele schroevendraaier of de bekende koevoet. Daarmee wrikt de inbreker de ruimte tussen de deur (of raam) en het kozijn in een oogwenk open. Een slot alleen is in dit geval niet voldoende. Gelukkig biedt SecuStrip de oplossing! De inbreker kan zijn koevoet niet langer in de ruimte tussen de deur en het kozijn wrikken. Daarmee vormt SecuStrip een ijzersterke barrière tegen inbraak. Ook het bekende ‘flipperen’ wordt hiermee voorkomen.

Het systeem bestaat uit twee stalen strippen die u gemakkelijk op uw deur en kozijn kunt monteren. Zodra u de deur sluit, vallen de twee hardstalen strippen in elkaar, waardoor de kier van de deur volledig afgedekt wordt. Geen inbreker die er nog tussenkomt!

Spectaculair veel voordeel
Samen met SecuProducts ,fabrikant van SecuStrip, zijn wij officiële partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW). Ons gezamenlijk doel is om consumenten te helpen hun huis en belangrijker hun gezin te beschermen tegen inbraak en diefstal.

Om het de consument makkelijker én inbrekers moeilijker te maken, bieden we SecuStrip* tijdens de Nationale Inbraakpreventie Weken met extra véél voordeel aan! Ga snel naar het actie-overzicht.

* Voordeelactie alleen geldig op standaarduitvoeringen van type 1 binnen, type 2 special, type 2 twin plus, type 3, type 3 plus, type 3T. Zie het actie-overzicht voor de geselecteerde modellen. Actie geldig t/m 31 mei 2015 of zolang de voorraad strekt.

De eerste SecuStrip commercial
De SecuStrip werd al in 1988 in Nederland geïntroduceerd, maar het duurde een aantal jaren voordat de strip daadwerkelijk bekendheid kreeg. Pas nadat de politie en verzekeringsmaatschappijen het product massaal gingen aanbevelen, kwam het product in een stroomversnelling. Bovendien zorgde onderstaande televisiespot die in 1994 op de buis verscheen, voor nog meer landelijke bekendheid. Inmiddels zijn er in Nederland al meer dan 3,5 miljoen SecuStrips geplaatst!