Nauta op de BouwBeurs 2013!


BouwBeurs 2013

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Dit jaar is het thema ‘Bewust Bouwen’. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze S2 Safe & Secure stand. Wij staan in Hal 2 op standnummer F.070. Nog geen kaarten? Klik hier voor gratis toegangskaarten!

S2 Safe & Secure

Tijdens deze editie van de BouwBeurs besteden wij alle aandacht aan het nieuweS2 safe & secure blisterconcept en andere S2 producten. Alle S2 producten zijn ontwikkeld vanuit een conceptgedachte en vormen tezamen totaaloplossingen. Hierbij staat prestatie, comfort, functionaliteit en zelfsefficiënte verwerkbaarheid van het element centraal.

S2 heeft zich ten doel gesteld de verschillende marktpartijen op hun wenken te bedienen. De woonconsument wil een fraai en veilig product, de installateur wil een gemakkelijk te verwerken product en voor de architect staat de esthetica voorop. Al die eisen en wensen heeft S2 in haar producten verenigd.

Dat heeft geresulteerd in een compleet assortiment met slimme, gecertificeerde toepassingen. Alle producten van S2 zijn getest volgens de strengste normen (KOMO, SKG en PKVW).

S2 winkelconcept (retail)

Op de beurs tonen wij u voor het eerst het nieuwe S2 winkelconcept. Het S2 winkelconcept bestaat uit verschillende sluitende oplossingen en heeft een frisse uitstraling mede dankzij de nieuwe blisterverpakkingen.

De blisterverpakkingen zijn ontworpen om het de consument makkelijker te maken. Zo wordt er zo min mogelijk tekst gebruikt op de blister en vindt communicatie vooral via duidelijke pictogrammen plaats.

Naast de blisters wordt er ook handige gebruikersflyer aangeboden. In de flyer staat alles wat de consument moet weten voor een juiste productkeuze in begrijpelijke taal uitgelegd. Zoals het opmeten van de juiste cilindermaat via de bijgeleverde handige cilindermeter.

S2 Freesmal

Op onze stand tonen wij ook de nieuwe S2 freesmal geschikt voor de S2 meerpuntssluitingen en de bijbehorende sluitkommen. Met deze tijdbesparende freesmal freest u in slechts 4 eenvoudige stappen de meerpuntssluitingen en sluitkommen uit. U bent niet alleen sneller klaar, maar het gebruik van de freesmal versnelt ook de plaatsing en daarmee de kwaliteit van deze producten.

Bent u benieuwd? Heel graag tot ziens op de BouwBeurs in Hal 2 standnummer F.070!