Nieuw! JMA TRS-5000 EVO

De JMA TRS-5000 EVO is de meest geavanceerde alles-in-één transpondermachine waarmee u meer dan 85% van alle transpondersleutels kunt dupliceren!

Diverse uitvoeringen van de bekende transpondermerken, Philips ® enTexas ® inclusief ‘fixed’ en crypto sleutels kunnen gedupliceerd worden naar TPX1, TPX2 en TPX4 transponders.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
De TRS-5000 EVO is eenvoudig en gebruiksvriendelijk dankzij slechts twee buttons (READ & COPY) voor het herkennen (uitlezen) en dupliceren van de transpondersleutel. Tijdens het proces wordt gedetailleerde en duidelijke informatie getoond over het transpondertype en de te volgen stappen om het proces te voltooien.
 
"Geen computer of internetverbinding nodig"
Dankzij de hoogwaardige technologie, exclusief ontwikkeld door JMA, is de TRS-5000 EVO in staat om een transpondersleutel te dupliceren zonder elektronische sleutelkop of batterijen waarbij het gebruik maakt van dezelfde technologie als de originele transponders. En dit alles zonder computer of internetverbinding.
 
Updaten machine
Het updaten van de software is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de nieuwe software kunnen updates gedownload en eenvoudig geïnstalleerd worden. Het is mogelijk om de machine aan de computer aangesloten te laten (via USB) zo heeft u meer functie tot uw beschikking tijdens het dupliceren van de sleutels.

Bekijk onderstaand instructiefilmpje om te zien hoe eenvoudig het is om met de JMA TRS-500 EVO sleutels te dupliceren.