Nieuw: AXA Remote 2.0 op afstand bedienbare raamopener

Niet meer klimmen op wankele stoeltjes of klauteren op een aanrechtblad. Met behulp van een afstandsbediening kan een klep- of uitzetraam moeiteloos geopend en gesloten worden. Indien gewenst, zijn meerdere ramen met één en dezelfde afstandsbediening te bedienen.

De montage met de universele schroefmaat 4,0 x 40 mm van de AXA Remote 2.0™ is eenvoudig en de nastelbaarheid is simpel en doeltreffend. Geen stangen, hendels of slingers op of aan de muur: alleen een compacte afstandsbediening!

Qua voeding is de AXA Remote 2.0™ geheel zelfvoorzienend. Er wordt gebruik gemaakt van 4 AA batterijen. De AXA Remote 2.0™kan ook met een optionele adapter via het 220 V net gevoed worden.

De trek/ sluitkracht is met 400N overweldigend en vergelijkbaar met een handbediende AXA flex combi-uitzetter. Ruim voldoende dus om het raam wind- en waterdicht in de tochtrubbers te trekken.

De AXA Remote 2.0™ voldoet met SKG** aan alle eisen die PKVW en SKG aan inbraakwerendheid stellen en is toe te passen op klep- en uitzetramen van maximaal 100 x 100 cm.

De AXA Remote 2.0 is begin mei leverbaar, maar nu al te bestellen in het wit of grijs.