Service sleutelmachines

Een storing aan uw sleutelmachine is zeer vervelend voor zowel uw klanten als uzelf. Om storingen te voorkomen of om onverhoopte storingen snel op te lossen hebben we een eigen serviceafdeling voor de meest voorkomende sleutelmachines.
 
Onze serviceafdeling is compleet ingericht voor het afstellen, onderhouden en repareren van mechanische en computergestuurde sleutelmachines van vrijwel alle merken.
 
Reparatie of service aanvragen
Via ons online serviceformulier kunt u snel en eenvoudig uw storing aan ons melden. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen. We maken met u een afspraak over de reparatie of onderhoud, het vervoer en de eventuele inzet van een leenmachine. Daarna ontvangt u van onze binnendienst een orderbevestiging via e-mail of fax. De orderbevestiging dient u ten alle tijde bij uw machine te sluiten!
 
Wij gaan een stapje verder
Wanneer uw machine bij ons in onderhoud is, kunt u gratis gebruik maken van een leenmachine.
 
Indien u niet in de gelegenheid bent uw sleutelmachine zelf te brengen, kunt u tevens gebruik maken van onze haal- en brengservice. De haal- en brengservice kost € 88,- netto en bestaat uit het heen en weer zenden van uw sleutelmachine en de leenmachine (4x transport).