Vacature: Online Marketeer

De Nauta Group heeft zich de afgelopen vijfenvijftig jaar ontwikkeld tot een toonaangevende groothandel en fabrikant van beveiligingsproducten en staat aan de vooravond van de lancering van een compleet nieuw B2B e-commerce platform. Een nieuwe omgeving met een volledig nieuwe identiteit en jij zal een belangrijk aandeel hebben in het succes ervan. Als online marketeer krijg je bij ons een uitdagende functie op de afdeling Marketing en Databeheer. Samen met je collega’s ga je aan de slag om de online zichtbaarheid van onze bedrijven te vergroten en zorg je ervoor dat onze online verkopen een boost krijgen!

Binnen ons team ben jij degene die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de online marketing. Door het volgen van ontwikkelingen op het gebied van online marketing, verkregen data en feedback van onze klanten, weet jij hoe wij onze online oplossingen kunnen verbeteren op het gebied van SEO, online functionaliteiten en conversie. Hierbij adviseer je jouw marketing collega’s waar nodig en werk je nauw met hen samen.

Kortom, je bent niet alleen betrokken bij onze online strategie; je bent ook een echte ‘bouwer’ en zult binnen ons team wekelijks bekijken of alle kanalen bij elkaar aansluiten en sparren over de te behalen doelstellingen.

Wat vragen we van je?
• Afgeronde MBO+/HBO opleiding in de richting van (digital) marketing, communicatie of commerciële economie met een specialisatie in online marketing.
• Ervaring met Magento 2 is een belangrijke pre. Kennis van Wordpress is ook mooi meegenomen.
• Kennis en ervaring met online marketing (SEO, SEA, social media, content, conversieoptimalisatie en analytics).
• Je bent commercieel gericht, creatief en begrijpt, mede op basis van data, hoe wij de klant het beste kunnen helpen en weet dit te vertalen naar onze online oplossingen.
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
• Je werkt graag samen en je durft te vernieuwen. Daarnaast deel je graag je visie en kennis op het gebied van online marketing.

Wat voor bedrijf zijn wij?
Begonnen als een klein familiebedrijf is de Nauta Group uitgegroeid tot een specialist op het gebied van hangen sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen. Naast een groot assortiment reguliere merken, voeren we diverse exclusieve Nauta merken met de kwaliteit die onze klanten in heel Europa van ons als specialist mogen
verwachten.

Wij werken iedere dag met een enthousiast en gemotiveerd team van zo’n 130 medewerkers aan de groei van ons bedrijf. We houden van persoonlijk contact met onze klanten én met elkaar. Er heerst een fijne werksfeer en er worden regelmatig leuke feestjes en sportieve activiteiten georganiseerd. Je komt terecht in een hecht en gezellig team van zeven collega’s met veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Iets voor jou?
Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet! Stuur je cv en motivatie naar vacature@nauta.com t.a.v. Els Nauta en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


(Video te bekijken in Chrome)