Vacature: Commercieel medewerker

Als fulltime commercieel medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je kunt goed luisteren, doorvragen en maakt een goede inschatting van de behoefte van de klant. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit telefonisch contact met klanten, orders verwerken en de juiste producten adviseren. Je handelt vragen en klachten zo af, dat de klant altijd tevreden de telefoon neerlegt.

Wat vragen we van je?
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je bent een echte verkoper en denkt commercieel
• Je bent verbaal sterk en altijd correct
• Je bent oplossingsgericht
• Je stelt de juiste vragen om de klant snel en goed te helpen
• Je bent bijzonder klantvriendelijk
• Je bent bereid om veel te leren over onze producten en je kunt dit snel toepassen in de praktijk

Wat voor bedrijf zijn wij?
Begonnen als een klein familiebedrijf is de Nauta Group uitgegroeid tot een specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen. Naast een groot assortiment reguliere merken, voeren we diverse exclusieve Nauta merken met de kwaliteit die onze klanten in heel Europa van ons als specialist mogen verwachten.

Wij werken iedere dag met een enthousiast en gemotiveerd team van zo’n 130 medewerkers aan de groei van ons bedrijf. We houden van persoonlijk contact met onze klanten én met elkaar. Er heerst een fijne werksfeer en er worden regelmatig leuke feestjes en sportieve activiteiten georganiseerd. Je komt terecht in een hecht en gezellig team met veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Iets voor jou?
Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet! Stuur je cv en motivatie naar vacature@nauta.com t.a.v. Els Nauta en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
 
Download hier de vacature: