Vernieuwde kluizencatalogus en consumentenboekjes beschikbaar!

Onze vernieuwde inbraak- en brandwerende kluizencatalogus en consumentenboekjes zijn vanaf nu beschikbaar!

Nieuwe producten
In de nieuwe dealercatalogus vindt u een aantal nieuwe producten, waaronder de Sistec MT+ met de Europese EN 14450 S2 normering en SKG*** (pagina 10). Ook de Salvus Monza sleutelkluis (S2) en Sistec SK sleutelkluis (S2 en SKG***) zijn toegevoegd aan ons standaardassortiment sleutelkluizen. U vindt deze nieuwe sleutelkluizen op pagina’s 51 en 52.

Verder zijn er verscheidene lockeroplossingen aan ons assortiment toegevoegd. Daarbij introduceren we ook de miniK10; ons nieuwe elektronische lockerslot. Het slot is universeel toepasbaar op lockers, compact van formaat, voorzien van diverse intelligente gebruiksmogelijkheden en eenvoudig bedienbaar, zelfs via een app op uw smartphone of tablet. Deze nieuwe producten vindt u in het hoofdstuk ‘Lockers en trolleys’ op pagina 59.

Nauta en VEILIG consumentenboekjes
Ook de nieuwe Nauta en VEILIG consumentenboekjes zijn weer beschikbaar. Hierin vindt u onder meer ook de nieuwe Filex SB, de vervanger van de huidige Safebox. U kunt de nieuwe dealercatalogus en de consumentenboekjes online bekijken of bestellen via onze binnendienst (info@nauta.com) of via uw Nauta-vertegenwoordiger.