Voorkom slapeloze nachten door uw huis goed te beschermen!

Een grote meerderheid van de slachtoffers van een inbraak, heeft een maand na de feiten nog steeds slaapproblemen. Ruim 70% heeft de eerste maand slaapproblemen en 34% heeft dit ook nog na een half jaar. Die slaapproblemen hebben te maken met de gevoelens van angst die blijven hangen bij de slachtoffers.

Boosheid.
Maar niet alleen slapeloosheid is het probleem na een inbraak. De slachtoffers blijken ook erg boos te zijn na een inbraak. "Boosheid was het gevoel dat het meest uitgesproken bleef hangen". Meer dan 50% van de slachtoffers was na de inbraak erg boos, en bij 25% daarvan was dat ook nog na een half jaar.

Voorkomen beter dan genezen.
Voorkom ook dat uw last heeft van slapeloos- en boosheid door goed hang en sluitwerk te hebben. "Het is bewezen dat de kans op inbraak met 70% afneemt als je hang- en sluitwerk op orde hebt". Zorg altijd dat deur op slot zit. Inbrekers lopen soms uren door wijken en voelen aan deuren. Als die van jou open is ben je een makkelijk prooi.

1-2-3 inbraakcheck
Op 123inbraakcheck.nl kunt u controleren welke maatregelen u kunt nemen om uw huis zo optimaal mogelijk te beschermen. Voor iedere deur en ieder raam wordt aangegeven welke aanpassingen gemaakt kunnen worden. Door de landelijke dekking van verkooppunten en preventie- en montagespecialisten kunnen de punten uit de 123inbraakcheck snel verwerkt worden.

Kijk daarom snel op de 1-2-3 Inbraakcheck en controleer of uw huis veilig is!

Mocht een inbreker toch binnenkomen heeft Nauta Security een groot assortiment inbraakwerende kluizen om uw kostbare spullen zoals geld, juwelen, paspoort, (digitale) foto's  te beschermen tegen inbraak.

Bron; De standaard online, 28 april